Wilkommen, bienvenue, welcome, welkom!

Welkom op onze website!

U kwam hier niet per ongeluk. Hebt u gezocht naar een protestantse gemeente in Knokke? Dan hebt u ons gevonden! Elke zondag om 10:30 uur hebben wij eredienst, en elke dinsdagavond om 7:30 uur bijbelbespreking.
Wilt u ons een keer bezoeken? Vanwege corona vragen wij u dan eerst even te bellen: 050 357178. Wij zorgen dat u dan veilig met ons kunt meedoen.

Bienvenue sur notre site!

Vous n’êtes pas venu ici par accident. Vous cherchez une congrégation protestante à Knokke? Alors vous nous avez trouvés! Nous avons un culte chaque dimanche à 10h30 et une discussion biblique tous les mardis soir à 7h30.
Souhaitez-vous nous rendre visite? En raison de corona, nous vous demandons de nous appeler d’abord: 050 357178. Nous veillerons à ce que vous puissiez nous rejoindre en toute sécurité.

Willkommen auf unserer Webseite!

Sie sind nicht zufällig hierher gekommen. Haben Sie nach einer protestantischen Gemeinde in Knokke gesucht? Dann haben Sie uns gefunden! Jeden Sonntag um 10:30 Uhr haben wir Gottesdienst und jeden Dienstagabend um 7:30 Uhr Bibeldiskussion.
Möchten Sie uns besuchen? Aufgrund der Korona bitten wir Sie, uns zuerst anzurufen: 050 357178. Wir sorgen dafür, dass Sie sicher zu uns kommen können.

Welcome to our website!

You did not come here by accident. Have you been looking for a Protestant congregation in Knokke? Then you have found us! Every Sunday at 10:30 am we have worship service, and every Tuesday evening at 7:30 am Bible discussion.
Would you like to visit us? Because of corona, we ask you to call us first: 050 357178. We will ensure that you can safely join us.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.