2 gedachten over “Dominee Veen wordt verwelkomd in Knokke”

 1. Beste collega, welkom in de VPKB van Knokke! Ikzelf ben predikant in Hasselt, helemaal aan de andere kant van het land. Maar wij hebben gemeenteleden uit onze kerk in Hasselt, Iraanse vluchtelingen die omwille van hun geloof gevlucht zijn en verbleven in het vluchtelingen centrum in Houthalen-Helchteren, die nu tijdelijk verblijven bij familie in De Haan. Het gaat om Hooman, Hootan en Nazim Salmanian. Hooman en Hootan, vader en zoon werken tijdelijk in Zeebrugge in een kiwifabriek. Ze logeren bij de zus van Nazim en haar gezin in De Haan. 1x in de maand komen ze bij ons naar de kerk in Hasselt met de auto. (200 km) Maar op de tussenliggende Zondagen zou ik hen hartelijk bij u willen aanbevelen.
  U kunt mijn gegevens vinden op Facebook. Met zusterlijke groeten en Gods zegen over uw werk!

  1. Waarde collega, ik zag uw bericht bijna over het hoofd, zoveel spam zat er op deze pagina!
   Nu met de coronatijd zie ik niet goed hoe ik contact met ze zou kunnen maken en houden. Als ze echter contact met mij nodig hebben, ben ik altijd bereid om ze te bellen of op andere wijze te benaderen. Geeft u dat maar aan, wat hier nodig is.
   Intussen hebben we elkaar al “ontmoet” tijdens de zoom-bijeenkomst van deze week. Het ga u goed, en we spreken elkaar misschien nog wel. Mijn Skypenaam is robbert.veen als u dat op prijs zou stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *